Powered By Blogger

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

O τουρκικός όχλος έξω από την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα απειλεί: «Θα σας ρίξουμε ξανά στη θάλασσα»! (βίντεο)

O τουρκικός όχλος έξω από την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα απειλεί: «Θα σας ρίξουμε ξανά στη θάλασσα»! (βίντεο)
Η τουρκική οργάνωση με το όνομα «Ίδρυμα για την Ηθική στην Τέχνη και την Επιστήμη» πραγματοποίησε διαδήλωση για το κάψιμο τουρκικής σημαίας έξω από την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα.
Το κάψιμο της τουρκικής σημαίας σε διαδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου, στις 5 Μαρτίου, προκάλεσε την οργή της Τουρκίας, που βρήκε άλλη μια ευκαιρία για να αρχίσει τις απειλές κατά της Ελλάδας.
Από την σημερινή διαδήλωση, δεν έλειψαν οι εμπρηστικές δηλώσεις, αλλά και τα προκλητικά πανό, με πιο χαρακτηριστικό αυτό που έγραφε «είμαστε έτοιμοι να σας ρίξουμε ξανά στη θάλασσα».
«Θα σηκώσουμε τον κόσμο στο πόδι, αν χρειαστεί»
Ο αρχηγός της οργάνωσης, Μουσταφά Γκιουνές, ζήτησε τη σύλληψη και την παραπομπή σε δίκη των δραστών που έκαψαν την τουρκική σημαία στην Αθήνα.
«Θέλουμε να γίνει γνωστό σε όλον τον κόσμο ότι εμείς ως Τούρκοι νέοι θα δώσουμε την πιο σκληρή απάντηση, αν χρειαστεί, ενάντια σε ρατσιστικές και φασιστικές προσεγγίσεις που έχουν στόχο την Τουρκική Δημοκρατία.
Εμείς θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να αποδείξουμε ότι θα δώσουμε ακόμη και τη ζωή μας για να προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε τη σημαία μας που κράτησαν με το αίμα τους οι νεκροί ήρωές μας.
Δηλώνουμε ότι θα σηκώσουμε τον κόσμο στο πόδι, αν χρειαστεί», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.
Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι διαδηλωτές άφησαν διπλωμένη μία ελληνική σημαία έξω από την πρεσβεία, ωστόσο, διπλωματικές πηγές το διαψεύδουν.
Οι διαδηλωτές πάντως στην συνέχεια απωθήθηκαν από την τουρκική αστυνομία.



 Με πληροφορίες από Sondakika και Yenisafak
pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου