Powered By Blogger

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Τέλος οι προβοκάτσιες από "δημοσιογράφους" - Καμία παραστρατιωτική οργάνωση και κανένας σύλλογος στην περιφρούρηση του συλλαλητηρίου

Με αφορμή δημοσιεύματα ηλεκτρονικών ΜΜΕ, τα περισσότερα από τα οποία επιδίδονται συστηματικά στην παραπληροφόρηση και κατασυκοφάντηση των συλλαλητηρίων στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνας, για ανάθεση της περιφρούρησης σε "παραστρατιωτιές οργανώσεις" και άλλες ιστορίες με... δράκους, η Συντονιστική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου εξέδωσε Δελτίο Τύπου με το οποίο διαψεύδει κατηγορηματικά τις πληροφορίες.
Σε επικοινωνία που είχαμε με την Επιτροπή, μας διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, ότι διάφοροι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, όμως σε κανέναν δεν ανατέθηκε η περιφρούρηση και ούτε πρόκειται να ανατεθεί.
Επίσης, η Επιτροπή μας ενημέρωσε ότι κανείς δημοσιογράφος δεν επικοινώνησε με τα αρμόδια μέλη της, για να επιβεβαιώσει την είδηση.
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ήθος και τους στόχους των εξ αντικειμένου προβοκατόρων του διαδικτύου και της ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών.
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα
Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2018
Δελτίο Τύπου
Η Συντονιστική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στην Αθήνα δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν δόθηκε καμία εξουσιοδότηση και αρμοδιότητα στον κύριο Οδυσσέα Τηλιγάδα και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα ή σύλλογο να αναλάβει και να συμμετέχει στην περιφρούρηση της εξέδρας είτε σε οποιαδήποτε άλλη θέση για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία της 4ης Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα. 
Η περιφρούρηση θα γίνει αποκλειστικά από εθελοντές που δεν έχουν καμία σχέση με καμία οργάνωση, κανένα σύλλογο ή οποιοδήποτε άλλο μηχανισμό.

Μετά τιμής,

Νίνα Γκατζούλη,
Συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου
Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του
Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου