Powered By Blogger

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Με νέο σκίτσο επανήλθε στο Facebook ο Αρκάς

Μπορεί η σφοδρή επίθεση για το σκίτσο που ανέβασε -με έναν άντρα να λέει πως έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση επειδή «είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα»- να τον ανάγκασε να διακόψει τη λειτουργία της σελίδας του, αλλά οι μεγάλες διαστάσεις που πήρε το θέμα και η στήριξη που δέχθηκε από τους πολίτες, οδήγησαν στην επαναφορά του facebook του γνωστού σκιτσογράφου. «Επαναφέρουμε τη λειτουργία της σελίδας, γιατί η διακοπή της πήρε υπερβολικές διαστάσεις και γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης από όλες τις πλευρές. Ζούμε σε άγριους, τρελούς και επικίνδυνους καιρούς»,  αναφέρουν οι διαχειριστές της σελίδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Twitter, πολλοί ήταν οι χρήστες του Διαδικτύου που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Αρκά και να κατακρίνουν την επίθεση που δέχθηκε.
Χρησιμοποιώντας τα hashtag #arkas, #Free_Arkas και #Je_Suis_Arkas, οι χρήστες του Twitter έκαναν, μεταξύ άλλων, λόγο για δείγμα βαρβαρότητας.
«Από το καθεστώς της Β. Κορέας που ζούμε δε γλίτωσε ούτε ο Αρκάς», «Μετά τον Αρκά, σειρά έχει ο Arrow, ο Flash και ο Captain America, ως εκπρόσωποι των καπιταλιστών», «Τον Αρκά ρε; Τι σωκρατική μύγα σας τσίμπησε;», είναι τρία ενδεικτικά σχόλια που έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.
Το νέο σκίτσο που «ανέβασε» ο Αρκάς

Η σελίδα στο facebook

Το σκίτσο που προκάλεσε αντιδράσεις

 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου