Powered By Blogger

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

«Ρατσισμός» είναι να τρως μαύρα ζελεδάκια!


ΚΟ: Η φυλακή της "πολιτικής ορθότητας" έχει ανοίξει και χωράει πολλούς... Ιδού ένα λαμπρό παράδειγμα από την πρώτη διδάξασα Μ. Βρετανία:

Το Νοέμβριο του 2006, ο 47χρονος Victor Cooney και ο 44χρονοςCarlos Rozza, υπάλληλοι στο μετρό του Λονδίνου, κάθισαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, στο βασιλικό δικαστήριο τουMiddlesex Guildhall, σε μία δίκη που κράτησε οκτώ ημέρες.

Η κατηγορία εναντίον τους ήταν ότι έτρωγαν μαύρα ζελεδάκια (black jelly babies) μπροστά στον συνάδελφό τους, Daniel JeanMarie! Ο Marie,που είναι μαύρος, θεώρησε ότι το έκαναν επίτηδες για να τον πειράξουν και τους έκανε μήνυση «επί ρατσισμώ»!

Τελικά αθωώθηκαν.

Εκπρόσωπος της Εισαγγελίας είχε δηλώσει με σοβαρότητα: «Είχαμε μια καταγγελία σοβαρής κακομεταχείρισης για φυλετικούς λόγους και πάντοτε παίρνουμε σοβαρά τέτοιες καταγγελίες.

Ο Cooney, δήλωσε μετά την δίκη στη Sun: "Η δίκη ήταν μια φάρσα Το όλο θέμα ήταν μια ντροπή..

«Για δυο χρόνια και έξι μήνες κρεμόταν μια κατηγορία από πάνω μου. Όλο αυτό το διάστημα η ζωή μου πήγε χαμένη."

Συνέχισε: «Η ετυμηγορία είναι μια νίκη της κοινής λογικής».


Ο κ. Cooney, είπε ότι είχε προσφέρει στο παρελθόν στον Ζαν Μαρί ένα σακουλάκι ζελεδάκια, αλλά βρέθηκε να κατηγορείται ότι είναι «ρατσιστής», επειδή υπήρχαν πάρα πολλά μαύρα ζελεδάκια.

Ο Συντηρητικός βουλευτής Mike Penning δήλωσε: «Ενώ χρειαζόμαστε απελπισμένα την βοήθεια της αστυνομίας στους δρόμους μας, τα χρήματα των φορολογουμένων σπαταλούνται σε γελοίες περιπτώσεις σαν αυτή».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου